Via dit bedrijf kun je je omscholen naar de zorg

Zou jij je willen omscholen om de switch te maken naar de zorgsector? Veel zorginstellingen en aanbieders van opleidingen maken het je tegenwoordig vrij gemakkelijk. Door de vergrijzing en de toename van het aantal mensen met chronische ziektes, stijgt de vraag naar zorg en zorgpersoneel. Wanneer je erover  nadenkt om een switch te maken naar de zorgsector, dan zul je met open armen worden verwelkomd. Ben je benieuwd naar een bedrijf die jou graag helpt de stap te zetten naar de zorg? Lees dan verder!

De vraag naar zorgpersoneel is groot

De vraag naar (opgeleid) zorgpersoneel wordt steeds groter. Dit heeft te maken met een toenemende vergrijzing, maar ook door het toenemende aantal chronisch zieke patiënten. Daarnaast kiezen steeds minder jongeren voor een beroep in de zorgsector. Door deze combinatie wordt de vraag naar zorgpersoneel zo groot dat een probleem in de toekomst niet wordt uitgesloten. Daarom zijn de overheid, de zorgsector en verschillende aanbieders van opleidingen in de zorgsector, bezig met het stimuleren van een switch naar het werken in de zorg. Wanneer jij je wilt omscholen naar een baan in de zorg of wanneer je ander werk zoekt binnen de zorgsector, neem dan contact op met Wij.Zorgen. Wij.Zorgen. is de opleider die jou helpt bij de overstap naar een baan in de zorg. 

Speciaal traject voor zij-instromers

Wij.Zorgen. biedt op twee manieren een zij-instroom aan, zodat jij snel in de zorg werkt. Je kunt allereerst Zonder diploma in de zorg werken, maar ook een traject werken en leren is mogelijk. Zodat jij straks beschikt over het juiste diploma om jouw werk te doen. 

De overstap naar de zorg wordt op deze manier zeer toegankelijk gemaakt. 

Werken en leren

Wanneer je graag direct willen beginnen in de zorg en tegelijkertijd wilt leren, dan combineer je werken en leren. Zo behaal je snel je diploma Verzorgende IG en combineer je theorie en praktijk met elkaar op een fijne manier.  Wij.Zorgen. biedt professionele begeleiding zodat jij je kunt ontwikkelen. Haal jij je diploma? Dan kan Wij.Zorgen. baangarantie geven door middel van een vast contract bij een zorginstelling. 

Werken zonder opleiding 

Wil je gaan werken in de zorg, maar wil je geen opleiding volgen? Het goede nieuws is, is dat dit voor bepaalde beroepen mogelijk is. Wij.Zorgen. biedt jou graag de overstap naar de zorg, ook wanneer je geen diploma op zak hebt. Door meteen aan de slag te gaan bij een zorginstelling, krijg je veel praktijkervaring. Persoonlijke begeleiding, coaching en een evaluatie zorgen ervoor dat jij op de fijnste manier de stap naar de zorg kunt maken. Een overname door een zorginstelling is in de praktijk ook de normaalste zaak. Je kunt dus een vliegende start maken in de zorg, ongeacht je ervaring of opleiding.

Omscholing en begeleiding voor zorgstudenten

Ben je net afgestudeerd en weet je nog niet precies wat je wilt doen? Wij.Zorgen. helpt je graag bij het vinden van jouw droombaan in de zorg. Je kunt bijvoorbeeld gaan werken in een ziekenhuis, bij de GGZ of werken met gehandicapten-, thuis- of ouderenzorg. Via Wij.Zorgen. zul je betekenisvol werk doen en in ruil daarvoor krijg je een goed salaris. Wanneer begint jouw zoektocht naar een droombaan in de zorg?