Bloggers go green!

bloggers

Wat leuk dat je mijn blog over het groene leven hebt gevonden. Op mijn eigen plekje op het internet schrijf ik graag over ‘leven in groen’. In mijn zoektocht naar groener leven heb ik een hoop geleerd, wat ik nu met mijn lezers wil delen. Op deze blog vind je daarom tips over verschillende invalshoeken van duurzaamheid. In deze eerste blog wil ik graag mijn eigen favoriete blogs met je delen. Toen ik op zoek ging naar meer informatie over duurzaamheid kwam ik namelijk al snel bij bloggers terecht. Zo deed ik inspiratie op voor mijn eigen leefstijl, en deze inspiratie wil ik graag aan mijn lezers doorgeven.

Bloggers over duurzaam eten

Op het gebied van duurzaam eten heb ik een aantal favoriete bloggers. Zo maak ik graag de recepten van de Groene meisjes, maar ook bij Lisa Steltenpool vind ik culinaire inspiratie. Deze bloggers begrijpen als de besten dat groen eten niet alleen uit sla en komkommer bestaat, maar heel gevarieerd en kleurrijk kan zijn. Zeker wanneer je vegetarisch of veganistisch eet zijn deze bloggers een grote aanrader. Als je op zoek bent naar alternatieven voor vlees

Bloggers over duurzame fashion

Wanneer je bezig bent met duurzaamheid is je kledingkast een goed punt om veranderingen door te maken. Kleding waar je langer mee kunt doen en die op een verantwoorde wijze is geproduceerd heeft immers effect op mensen én milieu. Bloggers als Sara, van whensarasmiles.nl, schrijft artikelen over kleding die op verschillende niveaus een goed gevoel geeft. De fashion op haar blog is altijd op eerlijke wijze geproduceerd, met aandacht voor het milieu en altijd duurzaam.

Bloggers over een duurzame lifestyle

Groen eten en verantwoorde fashion zijn niet de enige aspecten van een groene lifestyle. Lisa, van lisagoesvegan.nl, vertelt in haar blog alles over haar overgang van vleeseter naar veganist. Als je overweegt om deze overgang ook te maken kun je op haar blog alle antwoorden vinden op de vragen die je hier ongetwijfeld bij hebt. Marieke van mygreenblush.nl schrijft op haar blog over dierproefvrije en natuurlijke make-up en verzorgingsproducten. Voor make-up liefhebbers is het soms namelijk behoorlijk zoeken naar producten die zowel mooi als ethisch verantwoord zijn.

Welke bloggers vind jij leuk om te volgen?