Ga groen de zomer in!

Vondelpark natuur

Ben jij al bezig met de zomer? Lekker zwemmen, lekker naar buiten, buiten eten, buiten zijn. Ga zo groen mogelijk de zomer in met deze super leuke en handige tips! Wij geven jouw de allerleukste tips om de zomer door te komen. Ga naar buiten, spelen, eten, en ga de natuur in met dieren.

Tips #1: Ontdek en ga naar buiten toe

Ontdek de buitenwereld. Ga op pad en bezoek buitenattracties. Er zijn enorm veel plekken waar je naar toe kan gaan. Denk aan pretparken, of aan openlucht zwembaden. In de zomer zijn er vaak extra activiteiten te doen. Denk bijvoorbeeld aan buitenanimatie, watergevechten, waterballonen gooien enz. Daarnaast zijn vaak alle buitenglijbanen en buitenzwembaden open.

Tip #2: Dieren in het groen

Ga er op uit en bezoek kinderboerderijen, natuurgebieden met dieren en open wateren. Bij een aantal van deze natuurgebieden is het verboden dieren te voeren. Maar zoals bij kinderboerderijen is het ontzettend leuk en mooi om dieren te voeren en de beesten te aaien. Vooral als het zomer is stellen boerderijen vaak grote velden open om meer ruimte te creëren voor dier en kinderen.

Tip #3: Buiten eten

Ga er op uit en ga lekker buiten eten. Hierbij kan je denken aan eten in de achtertuin maar ook BBQ’en in het park in de stad. Een prachtige gelegenheid om tijd met familie en vrienden door te brengen. Het eten buiten huis geeft som problemen ivm koud eten, hier hoeft u niet bang voor te zijn aangezien je warmhoudbakken kan gebruiken om het eten warm te houden waar je ook bent!

Naast deze tips zijn er nog veel activiteiten die er te doen zijn. Daarnaast is het natuurlijk afhankelijk van waar je woont. Via het internet kan je ontzettend veel activiteiten per stad/omgeving vinden. Via google maps is er ook veel te vinden. Daarnaast kan je tegenwoorden ontzettend veel reviews en ervaringen vinden!