Milieuvriendelijk bouwmateriaal bij PontMeyer

pontmeyer

Vandaag de dag proberen we allemaal groen te doen waar we kunnen. Voor groene bouwmaterialen is er dan ook een goede oplossing: PontMeyer.

In de webshop van PontMeyer kun je dan ook een groot aantal verschillende bouwmaterialen bestellen. Voornamelijk afkomstig uit bossen die beheerd worden met verantwoordelijkheid tegenover het milieu. Bijna alle houtsoorten bij deze groothandel zijn dan ook FSC, PEFC of Keurhout gecertificeerd. Zo zie je maar: zelfs bouwen kan tegenwoordig behoorlijk groen! Zo dragen we allemaal ons steentje bij.

Een heel groen bedrijf

Niet alleen de bouwmaterialen die je in de webshop van PontMeyer kunt bestellen zijn milieuvriendelijk. Ook de processen en werkzaamheden van het bedrijf zelf worden zo energieneutraal als mogelijk is gemaakt. Op de CO2-ladder heeft PontMeyer dan ook een Niveau-3 certificering ontvangen. De reden hiervoor is dat het bedrijf haar energieverbruik drastisch heeft verlaagd de afgelopen jaren: dit was dan ook een prioriteit. En dat is zondermeer lonend geweest.

Het bedrijf gebruikt hoofdzakelijk energie afkomstig van windmolens en gebruikt daarnaast ter aanvulling zonnecollectoren. Er moet natuurlijk een behoorlijke hoeveelheid energie worden opgewekt om al die machines te laten draaien. Gelukkig heeft PontMeyer het beste voor met het milieu en lopen ze absoluut voorop waar het aankomt op MVO. Zo bespaart het bedrijf zo’n 1,2 miljoen kilo aan CO2-uitstoot!

Waarom PontMeyer?

Naast de inzet tot MVO zijn er natuurlijk nog meer redenen om naar deze groothandel te gaan, in plaats van naar de concurrent. De prijzen zijn uitstekend – evenals het aanbod. Je kunt hier voor een enorme hoeveelheid verschillende producten terecht. Dat niet alleen: ook per productsoort zijn er een heleboel soorten en variaties. De service van PontMeyer is ook geweldig. Ze zorgen altijd voor een oplossing en zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden de deur uitloopt. De vestigingen zijn ook erg overzichtelijk en schoon, wat zorgt voor een zeer aangename winkelervaring.

MDF platen, multiplex platen, underlayment en meer

Via de website van PontMeyer kun je een groot aantal verschillende bouwmaterialen inkopen. Zoals MDF plaat, multiplex plaat, underlayment en vele andere platen. Dat is heerlijk: zo hoef je niet langer je huis uit om bouwmaterialen in te kopen! Dat scheelt niet alleen tijd voor jezelf, maar is ook nog eens goed voor het milieu omdat je niet stad en land hoeft af te struinen naar de juiste materialen en platen voor jouw projecten. De FSC-gecertificeerde oplossingen van PontMeyer liggen in de groothandel voor je klaar, dus sla je slag en go green!