Vergaderlocatie Amsterdam: ook in het groen?

vergaderlocatie Amsterdam

Oké, je legt de link waarschijnlijk niet meteen, maar als je in het groen wil vergaderen is een vergaderlocatie Amsterdam misschien wel een optie. Bij Amsterdam denk je natuurlijk aan een grote, drukke stad waar de trams al klingelend zich door de mensenmenigte banen. Vanuit het station stroomt een onafgebroken stroom toeristen de stad in. Op alle terrasjes zitten mensen te kijken naar de talloze voorbijgangers. In de winkels worden Delfts blauwe souvenirs verkocht en een eindeloze reeks kleding gepast. Dat is Amsterdam zoals wij dat kennen. Een unieke plaats, maar aan groen denk je misschien niet. En toch heeft ook Amsterdam zijn rustige plekken voor een ideale vergaderlocatie Amsterdam in het groen. Denk aan het Vondelpark of de andere stadsparken waar je je heel even ver van de stad waant. Een vergaderlocatie Amsterdam kan ook in de omliggende gemeentes liggen waar het groen soms naast de deur ligt. Dus schrijf een groene locatie niet meteen af hier.

Vergaderlocatie Amsterdam: eisen checken

Natuurlijk, waar je ook naartoe gaat om te vergaderen, een locatie moet wel aan een aantal eisen voldoen. Zelf heb ik een aantal standaard eisen als ik opzoek ga naar een geschikte locatie. Een aangename temperatuur is toch wel een eerste vereiste. Deelnemers die het te heet of te koud hebben, dragen niets bij. Wat persoonlijke ruimte is ook erg prettig. Je moet dingen kunnen noteren of opzoeken zonder dat je allerlei mensen aanstoot. Maar een ruimte moet er ook aantrekkelijk uitzien. Warme kleuren waardoor je je welkom voelt, comfortabele stoelen, een goede tafel. Natuurlijk staat er wat te drinken klaar. De ruimte moet beschikking hebben over moderne media en een goede WIFI. Bij voorkeur is er ook nog wat ruimte om wat rond te lopen tijdens een korte break in het overleg. Leuke schilderijen of spreuken aan de muur kunnen bovendien inspirerend werken.

In het groen

Ik vind het zelf ook erg prettig als een vergaderlocatie in het groen ligt, zodat we in een pauze even een wandelingetje kunnen maken. Maar de locatie moet ook goed bereikbaar zijn met allerlei openbaar vervoer dus een grote stad als Amsterdam ligt dan voor de hand. Maar ik weet inmiddels dat een combinatie van groen en grote stad ook prima werkt en goed te vinden is. Zoek maar eens op vergaderlocatie Amsterdam. Je komt verrassende en leuke locaties tegen dus er zit zeker wel wat voor je bij.

Geef een reactie