Wanneer de zon weer gaat schijnen

Bastard

Ben jij er alweer helemaal klaar voor? Dat moment dat de zon weer gaat schijnen. Dat jij je Bastard er weer bij kunt halen en gezellig met de familie of met vrienden buiten kunt gaan zitten om even te genieten van het mooie weer. Veel mensen kijken er al naar uit zodra het een beetje koud begint te worden, ze missen de zomer gelijk alweer. Maar heb je eigenlijk wel concrete plannen voor de zomer? Heb je er misschien hartstikke veel zin in, maar wat je nu gaat doen, dat weet je nog niet precies.
Bastard

Maak wat plannen

Voordat je het weet hebben al je vrienden alweer allerlei vakanties geboekt, en komen jullie er weer niet aan toe om samen iets te gaan doen. Misschien is het een raar idee om zo ruim van tevoren al plannen te gaan zitten maken, maar voor je het weet is iedereen alweer bezig. Als jij bijvoorbeeld gewoon al vraagt om met z’n allen een keer naar het strand te gaan, kunnen jullie gewoon zorgen dat jullie een weekend of weekje niets anders gepland te hebben om gezellig samen eropuit te gaan.

Wat wil je graag doen?

Heb jij ideeën over wat je altijd al graag hebt willen doen, maar ben je er nooit echt aan toe gekomen om het ook echt te doen, omdat je bijvoorbeeld altijd maar te laat was. Het constant uitstelde, of dacht ‘dat komt volgend jaar wel’. Als je zo blijft denken komt er nooit ergens wat van. Als jij al je hele leven lang een road trip hebt willen maken om gewoon even de natuur in te gaan, dan plan je toch een datum in en ga je ervoor, misschien willen er wel mensen met je mee, en anders ga je lekker alleen. Wat quality time voor jezelf is ook hartstikke fijn.

Gewoon lekker thuisblijven

Of misschien ben jij wel gewoon een huismus, en blijf jij veel liever lekker thuis met je gezin of met wat vrienden. Misschien gaan jullie wel iedere dag naar het strand, of blijven jullie lekker in de achtertuin met de barbecue aan. Want wat je uiteindelijk ook kiest, het gaat er om dat jij geniet van jouw zomer, je kijkt er immers de rest van het jaar naar uit, toch? Dus dan moet je er ook het beste van maken, anders kan het toch net zo goed wel winter blijven, of niet soms?