Behaal het maximale resultaat | Base247®

Heb je moeite met het behalen van je doel? Lijkt het alsof je niet vooruit komt? En kan je jezelf langzamerhand steeds moeilijker motiveren? Dan kunnen de producten van Base247® zomaar de ideale oplossing zijn voor jou!

Waarom Base247®?

Vaak lijkt het behalen van je doel uitzichtloos. Hoe veel je ook sport en hoe goed je ook dieet, toch zie je geen vooruitgang. Hoe kan dat nou? Vooruitgang behaal je niet alleen met veel sporten en diëten. Sterker nog, misschien houdt het diëten je vooruitgang wel tegen.

Hoe kan dat dan? Je vermindert de calorie-inname en daarbij ook de eiwitinname. Terwijl eiwitten juist de meest efficiënte voedingsstoffen zijn. Eiwitten zorgen namelijk voor een verminderde eetlust. En dat is niet het enige waar eiwitten goed voor zijn. Je metabolisme, ofwel stofwisseling, bevordert door een hogere eiwitinname. De gematigde inname van eiwitten houdt je dus tegen in de vooruitgang.

Gemakkelijk verhogen eiwitinname

Met de whey proteïne shake van Base247® krijg je gemakkelijk een grote dosis eiwitten binnen. Zit je vaak snel vol? Geen probleem, een proteïne shake is makkelijk verteerbaar. En de proteïne shake vult, maar geeft je geen overdreven vol gevoel. Ook bevat de whey proteïne shake een lager vet, koolhydraat en lactose-gehalte. Dit zorgt ervoor dat je niet zo'n opgeblazen gevoel krijgt. Nog een voordeel aan de proteïne shake is de smaak. Door de toegevoegde aromatische vanille smaak, drinkt de shake lekker weg.

Zoek je buiten het gemakkelijk verhogen van je eiwit inname nog andere hulpmiddelen? Zoals het bevorderen van je kracht tijdens een workout of een beter uithoudingsvermogen?

Ook daarvoor heeft Base247® de producten in huis!

De ultieme work-out

Met de pre workout tropical van Base247® haal je alles uit je workout. Het boost niet alleen je uithoudingsvermogen, maar geeft je ook meer kracht en energie. Daarboven op stimuleert de pre-workout je vetverbranding. Je kan dit product toevoegen aan de lijst met je huidige sportvoeding, voor het maximale resultaat. Dus zoek je dat extra beetje motivatie en de ultieme kracht, dan is deze pre-workout perfect voor jou.

Natuurlijk is dit product ook heerlijk van smaak. Deze pre-workout heeft namelijk een aromatische tropische smaak toevoeging. Mocht je dit nou niet lusten, dan er zijn meer dan genoeg andere smaken beschikbaar.

Op alle producten van Base247® is de precieze gebruiksaanwijzing omschreven. Houd je te alle tijde aan deze gebruiksaanwijzingen.

Heb je nog vragen over de producten? Of vraag je je af hoe het allemaal precies in zijn werking gaat? Neem dan een kijkje online. Hier vind je alle producten en productspecificaties van Base247®.  Ook zijn hier de prijzen te vinden en kan je hier terecht voor eventuele overige vragen.