Boot huren Amsterdam voor het beste verjaardagsfeest

boot huren amsterdam

Ieder jaar zit ik weer met dezelfde vraag: wat ga ik doen met mijn verjaardag? Ik hou er ontzettend van om mijn verjaardag te vieren en doe dit graag op originele manieren. Een vriendin van mij wees me op een goed idee: een boot huren in Amsterdam. Dit klonk voor mij als het perfecte plan! Amsterdam is een prachtige stad en met een boot door de grachten varen leek me geweldig. En dat was het ook. Wel zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden bij een boot huren in Amsterdam. Welke dat zijn, lees je in mijn blog.

Boot huren Amsterdam: houd rekening met het weer

We leven in een land waar het nooit zeker is wat voor weer het wordt. Het kan van het ene op het andere moment opeens omslaan, en voor je het weet ben je helemaal natgeregend. Dit was dus ook het geval op mijn verjaardag. Het leek prachtig weer te zijn, maar na een half uur sloeg alles opeens om en begon het keihard te regenen. Gelukkig duurde het maar een kwartier en hadden we al snel een brug gevonden waaronder we konden schuilen. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden bij een boot huren in Amsterdam, er is namelijk ook de optie om een overdekte boot te huren. Dit is een goede keuze als je zeker weet dat het slecht weer wordt, of als je bijvoorbeeld in de winter jarig bent. Ben je in een twijfelachtig seizoen jarig? Je kunt ook kiezen voor een half overdekte boot. Deze kan dicht als het begint te storten, en gaat weer open zodra het zonnetje doorbreekt. Ideaal dus!

Boot huren Amsterdam: de catering

Bij een feestje horen natuurlijk ook hapjes en drankjes. Bij veel boten die je kunt huren in Amsterdam is catering inbegrepen. Deze optie is perfect als je zelf zo min mogelijk werk wilt hebben en zorgeloos de boot op wilt stappen. Je kunt zelfs een boot huren in Amsterdam met een barbecue! Dit is extra leuk voor het ultieme zomergevoel. Zit je een beetje krap qua budget, maar wil je je gasten wel verzorgen met lekkere hapjes en drankjes? Dan is er ook de optie om zelf de catering te verzorgen en mee te nemen op de boot. Bij de meeste boten is dit geen probleem! Een boot huren in Amsterdam is leuk, makkelijk en origineel. Perfect voor jouw verjaardagsfeestje dus!