Heerlijk voor in de tuin: een grof gebreid plaid

grof gebreid plaid

Een grof gebreid plaid is een heerlijk warm object om in huis te hebben. Je kunt er namelijk van alles mee doen. Maar de meesten van ons zullen een gebreide sprei echter enkel kennen (of zelf in huis hebben) om deze over de voeten en benen te draperen in de winter. Maar ook in de herfst, lente – en zelfs in de zomer – is een sprei of plaid een heerlijk woonaccessoire om bij je te hebben. En in dit blog vertellen we waarom wij er zo gek van zijn.

Verschil met een plaid

In principe zit er niet zo heel veel verschil tussen een gebreide sprei en een plaid. Een grof gebreid plaid  heeft echter wat meer functies dan een sprei. De sprei is namelijk per definitie voornamelijk bedoelde voor over het voeteinde van het bed. Wat je meestal ziet in woonkamers, of buiten, dat zijn plaids. Deze zijn over het algemeen wat soepeler dan spreien, dus kun je ze voor meer doeleinden gebruiken. Een sprei laat je dus vooral binnen liggen, maar een grof gebreid plaid is ook heerlijk in de zomer, bijvoorbeeld voor in de veranda.

Een veranda is uiteraard een heerlijke toevoeging aan elk huis. Een veranda, aanbouw, of uitbouw is niet alleen prachtig en fijn, maar ook een goede investering. Wil jij hier volgende zomer ook van kunnen genieten? Dan is deze aannemer wellicht iets voor jou. Duurzame materialen, verstand van zaken en ze denken goed met je mee. Erg prettig! Maar goed, we hadden het over plaids. Dus we gaan door.

Grof gebreid plaid voor buiten

Ja, dat lees je goed! Een gebreid plaid, gebreide sprei of woondeken, is ook heerlijk voor in de zomer. Lekker in de veranda, kaarsjes aan, boekje erbij, een paar goede kussens in je rug en een lekker warm plaid om het af te maken. Daarmee kun je in principe de hele avond buiten zitten! Want ook in de zomer kan het in de avond uurtjes nog best afkoelen. Daarom is een gebreid plaid altijd een goed idee wanneer je lekker lang wil blijven zitten. Zo kan je dat ene boek dat je aan het lezen bent toch nog even uitlezen voordat je weer naar binnen moet!

Maar waar kun je nu de leukste gebreide spreien en grof gebreide plaids vinden?

Plaids en spreien vind je bij Muze Wonen

Eén van de online plekken waar je de leukste gebreide spreien en plaids aan kunt schaffen is Muze Wonen. In de webshop van Muze kun je een heel groot aanbod vinden aan de leukste woondekens voor jouw huis, tuin, of andere plek. Het aanbod wordt ook continu uitgebreid met nieuwe items, waardoor je altijd een leuk grof gebreid plaid kunt vinden in jouw favoriete kleur!

Voor meer informatie over de plaids, spreien en woondekens van Muze, kun je de website bezoeken.