Hipster ondergoed en Bamboo ondergoed; ontdek het hier

Een goede kwaliteit onderbroek is soms nog lastig te vinden voor een goede prijs. Merkonderbroeken kosten eigenlijk veel te veel voor een gewoon stukje onderkleding. Merkloze goedkope onderbroeken daarentegen zijn weer van mindere kwaliteit en gaan eerder stuk. Een kapotte onderbroek dwingt je weer tot het kopen van nieuwe en ook daar zit het milieu niet op te wachten. Het kopen van goedkope onderbroeken houdt de huidige situatie dus alleen maar in stand. Wat moet je dan doen? Je wil ook geen vermogen betalen voor een paar onderbroeken, alleen omdat ze van een bepaald merk zijn. Een goede onderbroek van behoorlijke kwaliteit vinden kan best lastig zijn, zeker als het voor een zacht prijsje moet.

Bamboo basics

Gelukkig zijn er nu eindelijk onderbroeken gemaakt van een natuurlijk materiaal waar de aarde meer dan genoeg van heeft: bamboe. Bamboe is een plant die ontzettend snel groeit en dus bijna niet op kan raken. Daarnaast heeft bamboe heel veel mooie voordelen in zich waardoor wij er maar al te graag gebruik van maken. De standaard basics kunnen we tegenwoordig ook van bamboe kopen. Bijvoorbeeld hipster ondergoed, boxers, slips, maar ook sokken en t-shirts. De kledingindustrie heeft bamboe dus ook ontdekt en daar wordt de branche alleen maar beter van.

Zacht voor de huid

Bamboe heeft vele voordelen, zo is het bijvoorbeeld hypoallergeen. Dat betekent dat je niet allergisch kan zijn voor de stof en dat is heel fijn voor mensen met een allergie of een gevoelige huid. Voor de gevoelige huid is bamboe ondergoed sowieso een goed idee. Bamboe voelt namelijk altijd zijdezacht aan en is lief voor je huid. Bamboe is ontzettend zacht textiel en dat komt door het ronde oppervlak in de bamboevezel. Een echte uitkomst dus als je huid soms wel eens wat geïrriteerd raakt van andere stofjes.

Comfort

Naast de sterke stof en het feit dat bamboe zacht aanvoelt op de huid, is bamboo ondergoed ook comfortabel om te dragen. Als een veertje op de huid, zo voelt het als je deze onderbroeken aantrekt. Het ondergoed is ontworpen om mee te bewegen met het lichaam en stoort je niet in de bewegingen die jij overdag maakt. Het ondergoed ondersteunt je waar het nodig is en voelt als een tweede huid. Het is ontworpen om niet in de weg te zitten en jouw door de dag heen te helpen met een maximaal gevoel van comfort. Dat betekent geen omhoog kruipende pijpjes en geen knellend model. Elke bamboo basic sluit goed aan door de combinatie van bamboe en elastaan. Een perfecte fit in wat voor model je ook nodig hebt of welke jij lekker vindt zitten. Dat allemaal en dan ook nog voor een lage prijs. Gelukkig maar dat bamboe zo snel groeit!