Maak het gezellig in huis met originele muurstickers

Aangezien we nog wel een poosje thuis moeten blijven, kun je net zo goed de muur opleuken. Zo creëer je toch wat meer gezelligheid in huis. En dat kun je natuurlijk heel leuk doen met originele muurstickers! Een witte muur pimp je zo gelijk helemaal op zonder dat je veel geld kwijt bent. Ideaal dus om je huis een stukje mee op te fleuren. Originele muurstickers kun je bijvoorbeeld gebruiken om de babykamer helemaal mee af te maken of om je eigen slaapkamer mee op te vrolijken. Denk bijvoorbeeld aan sierlijke muurstickers met de meest prachtige bloemen.

Leuke muurstickers met dieren voor de kinderkamer

Originele muurstickers kun je dus op veel manieren gebruiken om net die finishing touch te geven aan een kamer. Zo kun je de kamer helemaal decoreren met al je lievelingsdieren. Als echte dierenvriend ben je vast helemaal weg van een bepaalde type dier. Een leuke muursticker met je lievelingsdier past dan in dat rijtje thuis. Eigenlijk kun je met een leuke muursticker met dieren wel alle kanten op. Voor elke ruimte kun je verschillende manieren bedenken om de muurstickers mooi tot uiting te brengen. Het is maar net wat er in de sfeer van je interieur past. Leuke muurstickers met dieren waarbij lijnen de basis vormen passen goed in een minimalistisch interieur. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Leuke muurstickers met dieren voor volwassenen

Is jouw tweede naam ‘Freek Vonk’? Dan word je vast vrolijk van leuke muurstickers met dieren. Misschien vind je alle dieren even geweldig of is er een specifieke soort waar je helemaal gek van bent. Met dierenstickers kun je alle kanten op. Het maakt niet uit welke ruimte je er mee wilt decoreren want er zijn verschillende afmetingen verkrijgbaar. Daarbij kun je er ook voor kiezen om de stickers te personaliseren zodat je originele muurstickers hebt.

Originele muurstickers voor in bedrijfsruimtes en op scholen

Kille en koude bedrijfsruimtes zijn verleden tijd door het plakken van originele muurstickers.  Denk bijvoorbeeld aan de wachtruimte van een dierenartspraktijk. Een warme sfeer creëren doe je door leuke muurstickers met dieren op de muur te plakken. Dit past ook geheel in de sfeer van zo’n praktijk. Maar ook voor op school kunnen originele muurstickers het startpunt van een lesvormen. Denk bijvoorbeeld aan stickers met pictogrammen en verkeersborden. Wanneer de kinderen deze zien hangen zullen er ongetwijfeld verhalen verteld worden. Een sticker kan dus een goed startpunt zijn om de les mee te beginnen. Daardoor heb je gegarandeerd de aandacht van de kinderen te pakken! Een andere soort sticker die erg geschikt is om op scholen te gebruiken zijn de klokstickers. Op die manier zien kinderen de klok in het groot op de muur. Zo’n sticker leent zich er goed voor om uitgebreid uitleg te geven over hoe klokken werken. Verder is het voor alle klassen altijd een feestje om stil te staan bij de feestdagen. Met muursticker kun je het gevoel van kerst nog meer in de klas brengen.