Hof van Saksen wordt aangeboden door Parkvakanties

hof van saksen

Wie op zoek is naar die unieke Nederlandse vakantiebestemming is op het Hof van Saksen aan het juiste adres. Vergeet die parelwitte stranden en de palmbomen. In Nederland kan je net zo luxe op vakantie gaan. In mijn zoektocht naar een unieke vakantiebestemming in de buurt kwam ik via Parkvakanties terecht op het Hof van Saksen. Drenthe is de locatie van dit prachtige vakantiepark waar service, luxe en uitstekende faciliteiten voorop staan. In het voorjaar heb ik hier met mijn familie een weekje doorgebracht, ik vertel daarom in mijn blog graag meer over deze ervaring.

Hof van Saksen is een unieke vakantiebestemming

Het Hof van Saksen staat erom bekend dat ze echte culinaire hoogstandjes kunnen bieden in het restaurant. Wie liefhebber is van lekker eten kan hier behoorlijk goed genieten. De kwaliteit en uitstraling van het eten is fantastisch te noemen. Natuurlijk is lekker eten niet de enige reden om naar het Hof van Saksen te gaan. Dit vakantiepark kan namelijk ook gekozen worden voor de kinderen, het is een echt speelparadijs. In het zwembad van het vakantiepark kunnen zowel jonge als oudere kinderen zich uitstekend vermaken. Eenmaal uit het zwembad zijn er nog genoeg activiteiten voor de kinderen, ze zullen zich dus nooit gaan vervelen.

Ultiem ontspannen en tot rust komen op het Hof van Saksen

Wie dacht dat het Hof van Saksen alleen gericht was op kinderen heeft het goed mis. Natuurlijk kunnen volwassenen zich ook optimaal laten verwennen tijdens hun vakantie. De uitstekende spa faciliteiten van dit vakantiepark helpen hier natuurlijk goed bij. Even lekker in de sauna zitten of bubbelen in de jacuzzi. Er hoeft even niet meer nagedacht te worden over kinderen, want die vermaken zich wel. Wie kan ontspannen door iets actiever te zijn kan natuurlijk ook gaan voor banen zwemmen, snorkelen, fietsen of wandelen. Voor elke wens is er wel een optie beschikbaar op dit prachtige vakantiepark.

Het Hof van Saksen biedt verschillende accommodaties

Het Hof van Saksen mag met recht een echt resort genoemd worden. De grote boerderijen verdeeld over het park vormen de accommodaties. De uitstraling is hierdoor echt fantastisch. Wie even lekker met zijn gezin op vakantie gaat kan kiezen voor een normale, functionele boerderij. Maar dit vakantiepark denkt aan alle gasten. Zo zijn er boerderijen speciaal voor gezinnen met kleine kinderen of met baby’s. Maar ook voor stelletjes, wellness liefhebbers of kookfanaten is er een boerderij beschikbaar. Op dit vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen.