Met een Herschel rugzak de natuur in

herschel rugzak

Heerlijk een dagje de duinen in, of naar het strand? Met een Herschel rugzak maak je helemaal de blits! Tenminste, zo zeiden ze dat 50 jaar geleden. Nu ben je cool, of lit (of iets heel anders – ik heb soms geen idee meer!). In dit blog van Leveningroen kijken we daarom even naar de voordelen van deze rugzak, gemaakt door het outdoor merk Herschel. Tijdloos, stoer en bovenal praktisch is de Herschel rugzak. Duik in dit artikel om meer over deze tassen te weten te komen, of ga gelijk lekker online (via Google bijvoorbeeld) struinen naar de beste deals!

4 tips voor de coolste rugzak deze zomer

Tip numero uno: draag wat jij leuk vindt. Tegenwoordig kan alles, dus de keuze is reuze. Tip twee: het hoeft niet te gek! Een school rugzak-achtig model zoals die van Herschel is helemaal in. Tip drie: een beetje gek mag natuurlijk wel. Een gave felle kleur, of juist een dinosaurus design. Wat jij wil, joh! Tip nummer vier: betaal niet te veel. Beetje cliché, maar blijft belangrijk!

Voordeel van de Herschel rugzak

Wil je deze zomer ook opvallen met de stoerste rugtas? Met een Herschel rugzak zit je dan zeker niet verkeerd! De rugzakken van dit merk zijn al een behoorlijke lange tijd helemaal in – en zullen dat ook zeker nog een tijdje blijven. Dat komt mede door de kwaliteit van deze rugtassen. Het merk is écht ideaal wanneer je de natuur in moet. Bijvoorbeeld het bos, de duinen, of het strand. Maar ook voor een festival zijn deze tassen ideaal. Ze zijn lekker licht en behoorlijk stevig. Ze kunnen dus zeker tegen een stootje, dus dat festival dansje hoef je er niet voor te laten!

Waar schaf je een Herschel rugzak aan?

Een Herschel rugzak kun je vandaag de dag heel eenvoudig online vinden en bestellen. Een Herschel rugzak kun je bijvoorbeeld vinden bij Brandfield: een officiële dealer van dit stoere merk. Het grootste voordeel van deze shop is dat ze niet alleen een enorm assortiment hebben van dit merk, maar ook van heel veel andere hele gave mode merken! Daarom kun je gelijk meerdere items aanschaffen. Mocht je andere dingen nodig hebben ten minste, want je moet online natuurlijk niet te veel kopen. Dat werkt in mijn geval wel eens best verslavend. Ik zoek een ding, en voor ik het weet heb ik mijn winkelmandje vol met spullen die ik eigenlijk helemaal niet nodig heb. Maar dat kan ook aan mij liggen.