Parkvakanties tip: Vakantiepark Beekse Bergen

Vakantiepark Beekse bergen

Wie op zoek is naar een avontuurlijke vakantie is bij Vakantiepark Beekse Bergen aan het juiste adres. In mijn zoektocht naar leuke aanbiedingen om lekker in de natuur te zijn kwam ik uit bij een tip van Parkvakanties. Vakantiepark Beekse Bergen is een unieke bestemming voor iedereen die het gevoel van een echt safaripark wil ervaren. In mijn blog op Leveningroen.nl vertel ik altijd alles over de natuur. Vandaag dus een blog over dit mooie vakantiepark, wat gewoon in Nederland ligt.

Vakantiepark Beekse Bergen geeft je een uniek gevoel

Vakantiepark Beekse Bergen is zeker niet zomaar een vakantiepark. Het thema van dit park ligt volledig bij de safari, hier zijn ook alle accommodaties op ingericht. Dit heeft allemaal te maken met het feit dat Safaripark Beekse Bergen op loopafstand is. Veel bezoekers van deze dierentuin verblijven ook op het vakantiepark. Het doel van Vakantiepark Beekse Bergen is om de bezoekers het gevoel van deze dierentuin mee te geven tijdens hun verblijf op het park. Dit unieke gevoel is gewoon in Nederland te ervaren. Voor een goede safaritocht hoef je dus zeker niet meer naar Afrika af te reizen.

De accommodaties op Vakantiepark Beekse Bergen

Ook heeft Vakantiepark Beekse Bergen de accommodaties niet achterwege gelaten bij het creëren van de safari sfeer. De naam van deze accommodaties zijn jungalows en deze zijn helemaal gebouwd in de sfeer van een Afrikaanse safari. Deze jungalows zijn bedoeld voor mensen die graag iets meer luxe wensen. Natuurlijk kan je ook echt helemaal back to the basics gaan door het huren van een safaritent. Een verblijf in één van deze tenten gaat je ervaring helemaal compleet maken. Je kan kiezen uit tenten variërend van 22 m2 tot 25 m2.

Geniet ook van het safaripark

Wie een heerlijke nacht in één van de jungalows heeft gehad, of op de SafariCamp is verbleven, kan de volgende dag naar het safaripark wandelen of rijden. Deze dierentuin is gericht op alle Afrikaanse dieren, die je hier van heel dichtbij kan komen bekijken. Neem de auto mee, want met de auto kan je een route rijden waarbij de wilde dieren gewoon over de weg lopen. Kijk dus goed uit voor de giraffen en leeuwen en rij voorzichtig. Ook met de boot kan je een prachtige tocht maken langs allerlei Afrikaanse dieren. Het gevoel van een echte safari krijg je op Vakantiepark Beekse Bergen zeker wel.